Karaoluk Forum
Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş yada Kayıt.    Kayıp Parola?
Doğal Özellikler
(1 inceleyen) 1 Ziyaretçi
Karaoluk Şiirleri ve Yazıları
Alta git
BAŞLIK: Doğal Özellikler
Huseyin
Yönetici
Gönderiler: 11
graph
Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Doğal Özellikler 1 Yıl önce Karma: 0
Köyümüzün doğal özellikleri eşsizdir. Üç yanını tepelerin çevrelediği bir 'koyak'tadır Karaoluk. Belki de zihnimizde kalan en önemli 'Karaoluk imgesi' bu tepelerin birlikte oluşturduğu silüettir.
Koyağın açık tarafı, yani vadi, giderek alçalıp ovaya açılacak şekilde batı yönünde uzanarak, doyumsuz günbatımı manzaralarını sunar insanlara...

Hoşçakalın.
Sevgiyle...

HK

Kayıt tutuldu Kayıt tutuldu
  Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
makbule
Fresh Boarder
Gönderiler: 1
graphgraph
Cvp:Doğal Özellikler 1 Yıl önce Karma: 0
ONCELIKLE SELAM VE SEVGILERIMI YOLLUYORUM,,EVET DEGERLI ABIM KOYUMUZUN DOGAL GUZELLIGI HER SEYE DEGER,BEN KOYUMUZUN GERI YAPILANMASINDAN YANAYIM,KOYDEKI EVLERIN HEPSININ SAHIBI VAR MUTLAKA,HEPSIDE SEHIRDELER,BU EVLERI YENIDEN BIR GOZDEN GECIRIM DAHA BAKIMLI BIR HALE GETIRIP,,,YAZLARI BIR AY YADA BIR IKI HAFTA KOYUMUZDE TOPLANSAK ,,,,DOSTLUKLAR AKRABALIKLAR KOPMASA YENIDEN KOYUMUZU SENLENDIRSEK,,,,CUNKU KOYUMUZUN YERLESIM OLARAK COK MUKEMMEL BIR YER DOGAYLA BASBASA HER SEY DOGAL,HAVASI SUYU BASKA GUZEL,,YASANACAK CENNET BENCE KOYUMUZ,KOYDEKI TOPRAKLARIMIZ DEDIGIM HALEN KOYUMUZU TERK ETMEYEN CEFAKAR INSANLARIMIZDAN BAHSEDIYORUM,,,NE OLURSA OLSUN KOYU TERK ETMIYORLAR ONLARLA GURUR DUYMALIYIZ,,,KOYUMUZUN BEKCILERI ONLAR,CUNKU KOYDE INSAN YOK DENECEK KADAR AZ,,GENCLERHIC YOK,ORTA YAS VE YASLI INSANLARIMIZ VAR,,,,BIZDE ONLARA DESTEK AMACLI SENEDE BIR HAFTADA OLSUN NESE KAYNAGI OLALIM KOYUMUZUN SOKAKLARINI YAPTIRTALIM,,,,,SULARINDAN FAYDALANACAK SEKLE GETIRTELIM,,,,,KOYUN SULARI SAGLIKLLI VE TEMIZ,,ONLARI KAYNAK SUYU OLARAK SATILSA KOYUMUZE NELER YAPTIRA BILIRIZ BUTUN KOYU KENDI DAGAMIZDAN KAZANDIGIMIZ PARAYLA BASDAN YARATA BILIRIZ BUNLAR OLMAYACAK SEYLER DEGIL DOSTLAR,,,,,BUNLARI IYICE ELE ALALIM HEP BIRLIKTEN GUC DOGAR,,,,BENIM DUSUNCEM VE FIKRIM BOYLE,,,,SIZLER NE DUSUNUYORSUNUZ,,CEVAP BEKLERIM YAZIMA,,,,,

admin
Yönetici
Gönderiler: 2
graphgraph
Cvp:Doğal Özellikler 1 Yıl önce Karma: 0
bencede bizim köy tam tatil yapılacak bi köy niye derseniz köy dağlık,yeşillık ile iç içe sular duru ve güzel piknik alanları var daha nolsun valla bizim köydeki ev güzel olsa en az 1 ay kalırdım ama işte şartlar az kalmamızı gerektiyor...

Son Düzenleme: 19/08/2009 16:59 Düzenleyen admin.
Üste git